Stăvărel Dorobanţu, primarul comunei Victoria a vorbit astăzi, în cadrul unei întâlniri cu primarii, la Consiliul Județean, despre atitudinea consilierului PNL, Ovidiu Nechita.

 

Eu îmi cer scuze, pentru că am fost puși să-l votăm ca să aibă funcție de consilier județean. Ne cerem scuze pentru ceea ce face consilierul județean Nechita Ovidiu, că noi l-am pus pe lista aia acolo și nu face nimic”, a declarat primarul Stăvărel Dorobanţu.

Reamintim faptul că, la ultima ședință de Consiliu Județean, consilierul Ovidiu Nechita(PNL) i-a trântit președintelui pe masa de prezidiu un cozonac și o pelerină galbenă, supărat fiind pe Iulian Chiriac, în urma declarațiilor făcute de acesta în cadrul unei conferințe de presă.

Gestul lui Nechita se pare că va fi taxat inclusiv de colegii lui din PNL, care și-au cerut scuze pentru atitudinea consilierului județean, mulți regretând faptul că l-au votat pe această funcție.

 

 

Nici PND-istul Cătălin Iordache nu a scăpat de criticile primarilor, acesta fiind acuzat de faptul că nu se informează mai bine înainte de a aduce acuzații asupra proiectelor care trec prin Consiliul Județean.

La celălalt subiect care a fost discutat, despre comuna Victoria, cu cimitirul și iluminatul public – asta a fost valoarea, pentru că atâtea lămpi trebuia să pună, în satul ăla, la Mihai Bravu. Spunea domnul Iordache că este mai mare prețul la cimitir, ca la iluminat. Păi dacă am 311 lămpi în sat, unde să pun, pe islaz doar ca să depășim banii la cimitir?”, a declarat primarul Stăvărel Dorobanţu.

Articolul precedentCumpărături păguboase pe internet. Victimă un brăilean de 18 ani
Articolul următorȘefii de UAT-uri așteaptă rectificarea bugetară! Fondurile pentru PNDL vor fi suplimentate!