Primarul Marian Dragomir a revenit în această dimineață cu documentele pe care le-a transmis către prefectură sâmbătă, 28 martie, prin care solicita ajutorul Ministerului Sănătății în vederea finalizării importului a 3000 de teste rapid donate de SC GLORIOUS LIGHTING SRL.

Precizarea lui Dragomir viine după ce prefectul Cătălin Boboc a spus că a verificat și la Prefectură nu s-a primit o astfel de adresă.
”Duminică în jurul orei 17.20 am afirmat la Realitatea Plus că am transmis către Prefectura Brăila documentele prin care solicităm ajutorul Ministerului Sănătății cât mai repede pentru a finaliza importul celor 3.000 de teste rapide donate de o sociatate din Brăila. Duminică în jurul orei 18.30 dl. prefect Boboc Cătălin a afirmat că a verificat la prefectura și Primăria Brăila nu a transmis documentele. Pentru a analiza dvs realitatea vă transmit copii de pe:
– adresa transmisa prefecturii
– confirmarea trasmiterii documentelor transmise pe fax. Se poate observa data și ora – sambata 28.03.2020 ora 19.45 la faxul prefecturii – 0239693737 (33 de pagini- adresa si specificatii tehnice). Concluziile le trageți singuri!” a transmis primarul Marian Dragomir.
Imagine
Imagine