Primarul Marian Dragomir a declarat astăzi ca disponibilizările de la Compania de Utilitati Publice Dunărea Brăila nu au nimic de-a face cu apartenența politică a angajaților respectivi, așa cum a susținut zilele trecute președintele liberalilor, Alexandru Dănăilă.

Dragomir a confirmat că sunt disponibilizări la CUP Dunărea, dar acestea vin în urma faptului că s-au făcut modernizări și unele posturi, de cititori de apometre, nu se mai justifică în urma montării de contoare inteligente cu citire de la distanță.

Alexandru Dănăilă a reclamat zilele trecute, într-o conferință de presă, faptul că sunt disponibilizați oameni cu vechime în companie și sunt păstrați cei angajați în ultimii 3 ani, de când la conducerea CUP a venit Silviu Mangiurea. Dănăilă spunea că în mandatul lui Mangiurea au fost angajate peste 200 de persoane, majoritatea membrii sau susținători ai PSD.

Legat de aceste afirmații primarul Marian Dragomir nu a scăpat ocazia de a-l ironiza pe Dănăilă, întrebându-se de unde au apărut acei liberali care sunt acum disponibilizați dacă în urmă cu ceva timp liberalii acuzau că la această unitate sunt angajați doar membrii ai unui anumit partid sau susținători ai acestora.

“Cei care critică azi disponibilizările de la CUP Dunărea, acum câteva luni de zile țipau în gura mare ca sunt prea mulți angajați și ar trebui să se hotărască când sunt populiști și când sunt realiști” a spus Marian Dragomir.

Primarul a spus că în cel mult două săptămâni va da publicității lista cu toți angajații de la CUP Dunărea și apartenența lor politică, fiindcă este vorba despre o instituție publică.

Articolul precedentÎn județul Brăila s-au plătit despăgubiri de peste 172 milioane de lei pentru cazurile de Pestă Porcină Africană
Articolul următorGol superb marcat de Bănel Nicoliță, dar echipa sa a pierdut cu 2-5 după ce a condus cu 2-1 pe FCSB 2