Primarul Marian Dragomir a declarat astăzi că surparea carosabilului de pe Bulevardul Dorobanților, din zona Apollo, nu are legătură cu proiectul de reabilitare a Bulevardului Dorobanților, aflat în perioadă de garanție. Acesta a spus că aceasta a fost concluzia trasă de o comisie constituită la nivelul Primăriei Brăila, după ce ieri a avut loc o surpare a șoselei în zona amintită, în apropierea liniei de tramvai. 

Verificările au fost necesare pentru a se stabili dacă surparea are legătură cu lucrarea celor de la Tancrad – caz în care firma amintită ar fi fost obligată să facă o intervenție în garanție, pe cheltuiala sa – sau dacă are legătură cu o avarie a rețelei vechi de canalizare de pe strada Apollo. După ce s-au făcut verificările de rigoare, lucrările de reparații au început în cursul zilei de astăzi.

Primarul Marian Dragomir a spus că se lucrează cu grijă la o adâncime de 5,5 metri și nu a fost necesară întreruperea circulației tramvaiului pe Bulevardul Dorobanților, pentru că „nu este niciun fel de risc din acest punct de vedere”.

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila