Primarul municipiului Brăila spune că nu va recepționa nicio lucrare care nu corespune proiectului inițial. Mai mult, Dragomir a atras atenția că lucrările făcute ”de mântuială” nu vor fi decontate, iar toate ajustările și remedierile se vor face din banii constructorilor.

 

 

Indiferent de existența sesizării unei persoane, sau de lipsa sesizării, nimeni din Primăria municipiului nu va recepționa o lucrare de proastă calitate. Și avem nenumărate dovezi în acest sens: constructori care au lucrat cu noi, au refăcut acele lucrări pe banii lor, până când s-au încadrat în standardele de calitate.

Aceste lucruri se pot vedea și la strada Sebeșului, unde au fost forțați de noi să ridice capacele de canalizare. Același lucru se va întâmpla și pe strada Chișinăului, unde nu se va deconta nici măcar un centimetru de asfalt până când toate capacele nu vor fi ridicate la cotă. Nicio astfel de lucrare nu va fi recepționată de Primărie. Nu vom plăti niciodată lucrări făcute de mântuială și nu vom da banii până când ele nu vor fi la standardul corect.

Și mai fac o mențiune: nicio societate care lucrează cu Primăria nu a primit în mandatul meu nici măcar un leu, în avans!”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Articolul precedentS-a lansat proiectul de reabilitare a Secției UPU Brăila!
Articolul următorAmenzi de 12.000 de lei, în doar două zile!