Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a declarat în cadrul ultimei conferințe de presă faptul că intenționează să curețe orașul de afișe, reclame, dar și cabluri care s-au dovedit a fi expirate, respectiv inutile.

Odată cu reabilitarea și modernizarea Bulevardului Independenței, edilul intenționează să oblige toți operatorii din zonă să treacă cablurile prin subteran. Măsura ține atât de aspectul estetic al orașului cât și de siguranța cetățenilor.

O să luăm măsuri în primul rând cu cei care au cabluri rupte, atârnate pe stâlpi și vor primi inclusiv atenționări și dacă nu reacționează, amenzi. O să vedeți că în perioada următoare stâlpii ce aparțin de Braicar vor fi marcați pentru a fi deosebiți de stâlpii Electrica, pentru a elimina din oraș afișajul ilegal. Avem și astfel de situații. Au pus unii diferite afișe, panouri, inclusiv pe Calea Călărași și le-au uitat acolo.

În ceea ce privește calburile care sunt folosite, în unele zone vor rămâne în continuare pe stâlpi, dar o să vedeți, o să intrăm luna aceasta pe ordinea de zi a Consiliului Local cu proiectul de reabilitare a Bulevardului Independenței și acolo o să vedeți că toate cablurile vor fi trecute în subteran”, a declarat edilul.

Mai mult, primarul a declarat că stâlpii care aparțin societății Braicar vor fi marcați diferit, astfel încât afișajul ilegal să fie oprit și sancționat.

Articolul precedentSindicaliștii din învățământul brăilean în grevă japoneză
Articolul următorGălățean depistat de polițiști în timp ce vindea pește din portbagajul mașinii