Președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, a răbufnit în ultima ședință a Consiliului Județean. Consilierul a atras atenția asupra faptului că niciun proiect sau amendament al grupului PNL, atât la județ cât și la municipiu, nu a fost luat în considerare.

”Modernizarea infrastructurii aferente transportului public local de călători, din municipiul Brăila nu poate să fie un proiect ilegal, poate să fie un proiect care comportă niște discuții. Fiecare are o viziune cu privire la modernizarea acestui serviciu”, a declarat consilierul liberal.

 

 

Mai mult, Alexandru Dănăilă a atras atenția asupra faptului că liberalii au susținut proiectele anului 2018 cu speranța că rezultatele vor fi vizibile, iar investițiile nu vor întârzia să apară.

”Noi am depus toate proiectele noastre la buget. Pentru că s-a aprobat târziu bugetul noi am tăcut și am mers mai departe ca să se facă investiții în județul ăsta. La fel s-a întâmplat și la municipiu. Nu scormoniți niște chestii doar pentru că noi am tăcut, ca să se întâmple ceva în județul ăsta, în anul centenarului, și nu s-a întâmplat nimic. Niciunul dintre proiectele noastre nu a fost bugetat. Le-ați respins pe toate! Dar nu ne puteți acuza că nu am încercat să facem niște lucruri”, a declarat Alexandru Dănăilă.

Articolul precedentArticole de încălțăminte și îmbrăcăminte contrafăcute confiscate de la 3 comercianți din Brăila
Articolul următorDemisia lui Râșnoveanu! Vasile Varga acuză: ”Pare un manager căruia chiar nu îi pasă de pacienți”