Invitat la ”Deschide lumea”, emisiune difuzată de Realitatea Galați-Brăila, primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu a devenit vizibil iritat de faptul că administrația brăileană îl învinuiește de lipsa de interes asupra înaintării proiectului Asociației ”Dunărea de Jos”. Cât despre relatarea subiectului de către presa brăileană, Puchenu a de venit foarte tăios: ”Dacă nu se întâmplă nimic pe la Brăila, trebuiau să scrie și ei ceva!”

Este un subiect care la brăileni prinde – domne’ ați văzut ce le-am tras-o gălățenilor – la Galați nu are nimeni absolut nimic cu niciun brăilean(…) Eu cred că primii pași în vederea asocierii acesteia au venit din partea Galațiului. Niște propuneri extrem de ferme(…) Se pare, din păcate, oricât de pueril pare, ”se pare că e cuiul lui Pepelea”.

Înțeleg și îi dau dreptate domnului Marian, cred că unui sediu comun al acestei asocieri, i-ar sta bine între Galați și Brăila. Din păcate, pentru a avea un sediu comun între Galați și Brăila, această asociere trebuie să funcționeze. Convenția a fost ca cel care dă sediul, ca și locație, pierde directoratul. La momentul discuțiilor, directoratul ar fi fost asigurat de o persoană din partea brăileană. Noi am blocat de un an jumate o clădire care s-ar preta unui astfel de sediu, ea poate fi utilizată de mâine, însă nu am văzut nicio propunere din partea dumnealor”, a declarat Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați.

Edilul municipiului vecin consideră că Marian Dragomir, primarul Brăilei, s-a grăbit în declarații și nu a stat să analizeze ceea ce spune.

Articolul precedentBărbat din Însurăței condamnat la un an de închisoare pentru furt de biciclete
Articolul următorIPJ recomandă: ”Înainte de a pleca la drum, informaţi-vă temeinic despre condiţiile meteo şi starea drumurilor!”