În noapte de 25 spre 26 august a.c., patru brăileni au fost conduși la sediul Poliției pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Unul dintre aceștia este cercetat penal pentru distrugere și ultraj.

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 23.50, în urma unor sesizări telefonice cu privire la tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiștii brăileni s-au deplasat în zona unui peco de pe Bulevardul Dorobanților din municipiu.

La fața locului au fost identificați patru bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 48 de ani, din Brăila, care tulburau liniștea locuitorilor. Cei patru bărbați scandalagii se sub influența băuturilor alcoolice.

Aceștia nu s-au supus măsurilor de ordine ale polițiștilor, fiind necesară intervenția polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a jandarmilor. Toți patru au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Brăila pentru cercetări.

Doi dintre bărbați, cu vârstele de 37 și 48 de ani, au devenit agresivi fizic și verbal, fiind imobilizați și încătușați.

De asemenea, brăileanul în vârstă de 37 de ani le-a adresat amenințări cu moartea organelor de poliție, iar pe holul unității a lovit cu piciorul ușa unei camere, provocând distrugeri prin spargerea acesteia.

Fiind un pericol atât pentru sine, cât și pentru alte persoane, bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost internat la Spitalul de Psihiatrie ”Sf. Spiridon” din Brăila.

Toti cei patru brăileni au fost sancționați contravențional cu amenzi cuprinse între 2.000 și 4.500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Totodată, pe numele bărbatului în vârstă de 37 de ani a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și distrugere.

Articolul precedentBarbat din Buzau omorat pe marginea drumului in comuna Visani, din judetul Braila
Articolul următorA furat banii dintr-o casă de marcat