Ramona Ioana Bruynseels, candidat la președinția țării, a stat de vorbă cu brăilenii

Ramona Ioana Bruynseels, fost consilier de stat, și-a lansat oficial duminică, în fața a 1.000 de oameni, candidatura la alegerile prezidențiale din toamna acestui an. Ea candidează din partea Partidului Puterii Umaniste, fondat de Dan Voiculescu.

Ieri am petrecut ziua la Brăila, un loc atât de drag mie, un loc care a dat atâtea valori societății noastre. Și mă gândesc la Panait Istrati, Mihail Sebastian, Fănuș Neagu, Ana Aslan, Maria Filotti și Nicu Alifantis ca să numesc doar câțiva din brăilenii care au adus cinste și onoare țării noastre.

Am întâlnit ieri aici și brăileni în aceeași măsură de valoroși. Oameni muncitori, buni la inimă, interesați de bunul mers al lucrurilor din orașul lor, dar împovărați de problemele din România, indiferent de generația din care fac parte.

În mijlocul lor, le-am descoperit poveștile, nevoile, nemulțumirile și am înțeles încă o dată necesitatea unei schimbări pe care românii o simt, zi de zi”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

Bruynseels a fost consilier de stat pentru mediul de afaceri în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă și a condus Direcția Coordonare Politici și Priorități, în guvernarea lui Mihai Tudose.

Ramona Ioana Bruynseels este absolventă a Universității Harvard, Școala de Guvern John F Kennedy, specializarea Management în Administrație Publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.