Razii de weekend ale polițiștilor brăileni
Razii de weekend ale polițiștilor brăileni

Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Pe timpul activităţilor desfășurate în weekend-ul trecut au fost verificate 164 de societăţi comerciale, au fost legitimate 450 de persoane și au fost oprite în trafic şi controlate peste 500 de autovehicule, fiind testați cu aparatul etilotest 287 de șoferi.

De asemenea, polițiștii brăileni au constatat 115 contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 43.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate 79 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 32 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, și 4 la alte acte normative.

 

Articolul precedentUn tânăr și-a testat abilitățile la volan, fără permis! Distracția l-a costat după ce a avariat un alt autoturism
Articolul următorȘoferi care emanau halenă alcoolică depistați de polițiștii brăileni