În perioada 13- 15 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor precum şi a celor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 25 de societăţi comerciale, au fost legitimate 222 de persoane şi au fost oprite în trafic 146 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 40 de şoferi.

De asemenea, aceştia au constatat 33 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 12.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 12 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 15 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 2 la alte acte normative.

Articolul precedentAți văzut-o! Minoră de 17 ani din comuna Viziru dispărută de la domiciliu
Articolul următorCosmin Răzmeriță, noul lider al Pro România Brăila