Poliţiştii brăileni au acţionat și în acest weekend pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

În perioada 16 – 18 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor, precum şi a celor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 22 de societăţi comerciale, au fost legitimate 398 de persoane, dintre care 132 au fost controlate corporal sumar. Totodată, au fost oprite în trafic şi controlate 323 de autovehicule, fiind testați cu aparatul etilotest peste 100 de șoferi.

De asemenea, polițiștii brăileni au constatat în flagrant 4 infracțiuni și 55 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 20.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate 41 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 7 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, și 7 la alte acte normative.

Articolul precedentRezultatele etapei a XIII-a din Liga a 4-a la fotbal
Articolul următorA murit Viorel Balcan, fost prefect, apoi senator și deputat de Brăila