Poliția rutieră a suspendat săptămâna trecută 16 permise de conducere
Poliția rutieră a suspendat săptămâna trecută 16 permise de conducere

Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

 

În perioada 02 – 04 august a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor, precum şi a celor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 26 de societăţi comerciale, legitimate 233 de persoane și oprite în trafic şi controlate 125 de autovehicule, fiind testați cu aparatul etilotest 29 de șoferi.

De asemenea, polițiștii brăileni au constatat 48 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 18.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate 33 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 6 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 7 la Legea 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol, și două la alte acte normative.

Articolul precedentȘofer depistat cu o alcoolemie de 1,05 mg/l
Articolul următorCalendarul fiscal pentru luna august