Un autoturism Porsche a fost mistuit de flăcări noaptea trecută.

 

Un apel la 112, în jurul orei 01.00 anunța faptul că un autoturism a luat foc și exista pericolul ca acesta să explodeze. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, iar în urma cercetărilor, au stabilit că suspecții au folosit intenționat sursa de aprindere pentru a produce incendiul.

În acest caz, prejudiciul se ridică la suma de 250.000 de lei iar polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a-i identifica pe infractori.

Nu este pentru prima dată când astfel de răfuieli au loc în Brăila. Anul trecut, în luna august, două autoturisme de lux au fost incendiate într-o singură noapte.

În noaptea de 4 spre 5 august 2018, două autoturisme, un Audi A4 şi un BMW, au luat foc. S-a stabilit că în cazul primei maşini, Audi, care se afla parcată pe strada Comunarzi din cartierul Radu Negru, focul ar fi fost provocat. La BMW, deși proprietara a declarat că a primit mai multe amenințări, polițiștii spun că a fost vorba despre un scurtcircuit.

La vremea producerii lor, niciuna dintre instituţiile care au avut reprezentanţi la faţa locului nu a considerat că ar fi un subiect demn de mediatizat.

Articolul precedentAccident grav într-o stație de autobuz din Brăila
Articolul următorÎn trei zile, polițiștii au aplicat sancțiuni cu o valoare de peste 62.000 lei