Consiliul Județean Brăila,  Primăria  Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila  aduce la cunoștința iubitorilor de muzică corală, reluarea activității Coralei Camerata a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila. 

Corala Camerata, cu o îndelungată și prestigioasă activitate ce a transformat muzica corală în adevărate momente înălțătoare, își redeschide porțile tuturor categoriilor de iubitori ai acestei artei, muzicieni și amatori, indiferent de naționalitate, religie și domiciliu.

Persoanele care doresc să devină membri ai Coralei Camerata a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila sau cei doresc să își dezvolte auzul muzical, vocea, simțul ritmic, memoria muzicala și aptitudinile interpretative se pot înscrie, la sediul instituției din Brăila, Piața Traian, nr. 2.

Mai multe detalii se pot obține de la numărul de tel. 0239.614.710/e-mail [email protected] sau consultând pagina de facebook a organizatorului Centrul.de.Creatie.Braila.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentCăutat în vederea extrădării, prins de polițiștii brăileni
Articolul următorVernisajul Expozițiilor personale de pictură, grafică și artă decorativă, semnate de Valeriu Jabinschi și Natalia Vavilina