Reținut de polițiști pentru comiterea a patru furturi în ultima săptămână

Reținut de polițiști pentru comiterea a patru furturi
Reținut de polițiști pentru comiterea a patru furturi

La data de 27  februarie a.c., poliţiştii l-au reținut pe un brăilean, bănuit de comiterea mai multor furturi pe raza municipiului.

În cursu zilei de miercuri, 27 februarie 2019, poliţiştii brăileni l-au reţinut pe un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Brăila, bănuit că, în perioada 21 – 26 februarie a.c., ar fi comis 4 infracțiuni de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 26 februarie 2019, la ora 23:50, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat, pe raza municipiului Brăila, pe tânărul în cauză, bănuit că, în urmă cu puțin timp, încercase să sustragă bunuri dintr-o societate comercială din Brăila.

Acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Brăila, unde, în urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, s-a stabilit că, în perioada 22.02.2019 – 23.02.2019, acesta, împreună cu un alt tânăr de 19 ani, din municipiu, ar fi mai comis alte trei infracțiuni de furt și o tâlhărie calificată pe raza municipiului, cauzând prejudiciul total 29.400 de lei.

Tânărul de 21 de ani a fost reţinut pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore pentru furt calificat şi a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul de 19 ani se află deja încarcerat pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri. Față de acesta polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.