Miercuri după amiază, la Biblioteca Județeană Panait Istrati Brăila (sala Mediateca), Direcția Județeană pentru Sport și Tineret a lansat numărul 10 al revistei ”Sportul brăilean”, un număr în 20 de pagini full color. Aceasta este singura revistă de sport din țară editată de o Direcție Județeană pentru Sport și Tineret.  

În acest număr al revistei este publicat un interviu cu gimnasta Georgeta Antohi Gabor, fostă campioană în anii ′70, ajunsă pe meleagurile brăilene. Georgeta Antohi Gabor a fost colegă de echipă cu Nadia Comăneci la Jocurile Olimpice de la Montreal în 1976.

De asemenea nu lipsește din sumarul revistei rubrica ”Panoramic sportiv brăilean 2018”, dar și un articol despre povestea Cuza Sport Brăila de la extazul promovării în Liga Națională la situația disperată care a dus clubul în pragul desființării echipei de seniori.

În paginile numărului 10 al revistei puteți găsi povestea unui brăilean participant în 1936 la Turul Franței, dar și curiozități despre olimpism.

Semnatari ai articolelor din cuprinsul numărului 10 al revistei ”Sportul brăilean” sunt: prof. dr. Viorel Mortu, Virgil Matei, Mircea Cărbunaru, Cristian Silviu Boală, Eduard Bucureșteanu, Valerică Butoi, Adriana Albușoiu și Zamfirel Teodorescu. Coordonator la toate cele 10 numere a fost Mircea Cărbunaru.

La lansarea numărului 10 al revistei au fost prezenți toți cei care au scris în paginile acesteaia, dar și alți oameni de sport din Brăila.

 

Articolul precedentInconştienţa şi nepăsarea de la Ministerul Sănătăţii accentuează criza medicamentelor
Articolul următorAccident cu trei victime la intrare în localitatea Muchea