Liga a 4-a a programat la sfârșitul săptămânii meciurile etapei a XIII-a, a doua a returului, una în care gazdele au câștigat doar un joc, iar Dacia Unirea II Brăila nu a avut asigurată asistența medicală la meciul de pe teren propriu cu liderul la zi. Golgheterul acestei etape a fost Cristian Mușat de la Voința Vișani, autor a 3 goluri, în singura victorie a gazdelor. 

Rezultatele înregistrate în etapa a XIII-a din Liga a 4-a:
Voința Vișani – Dacia Bertești 4-2 (1-2). Oaspeții au condus cu 2-0 prin golurile marcate de George Capbun în minutele 2 și 9. Gazdele au redus din handicap în minutul 45 prin Bogoș, iar în repriza a doua Cristian Mușat a marcat de 3 ori pentru gazde, întorcând astfel rezultatul. La juniori A1 Dacia Bertești a câștigat cu 11-0, realizând scorul etapei.

ACS Comunal Cazasu – Sportul Chiscani 0-2 (0-0). Echipa din Chiscani, ocupanta locului 2 în Liga a 4-a, s-a chinuit la Cazasu deși gazdele au jucat cu un om mai puțin din minutul 20, când Ionuț Sterian a primit roșu direct pentru un fault în calitate de ultim apărător. În minutul 89 gazdele au avut al doilea eliminat, Ionuț Baicu fiind eliminat tot pentru un fault în calitate de ultim apărător asupra lui Iordache. Golurile celor de la Sportul Chiscani au fost marcate de Georgian Pîrlog în minutul 63 și Marin Iordache în minutul 67. Meciul echipelor de juniori A1 s-a terminat la egalitate, scor 3-3.

Dinamic Unirea – Pandurii Tudor Vladimirescu 2-4 (1-3). Pentru gazde a marcat Răstoacă în minutele 13 și 79. Pentru învingători au marcat: Stancu (15), Tănase (28) și Bălănică (43, 47). La juniori A 1 Dinamic Unirea a câștigat cu 9-0.

Voința Șuțești – Viitorul Însurăței 1-2 (1-1). Oaspeții au deschis scorul în minutul 12 prin Mogoș, iar în minutul 29 Custură a restabilit egalitatea. În minutul 88 Mogoș a marcat golul victoriei oaspeților. La juniori A1 Voința Șuțești a câștigat cu 7-6.

Dacia Unirea II Brăila – Victoria Traian 0-3 (omologat). Gazdele nu au asigurat asistența medicală. La juniori A1 Dacia Unirea II Brăila a câștigat cu 6-1.

După 13 etape în Liga a 4-a, pe primele două locuri se află Victoria Traian și Sportul Chiscani, ambele cu câte 34 de puncte, dar departajate de golaveraj. Viitorul Însurăței se menține pe locul 3 cu 27 de puncte, iar pe locurile 4 și 5, cu câte 21 de puncte, se află ACS Comunal Cazasu și Voința Vișani, departajate de golaveraj.

În clasamentul echipelor de juniori A1 lider se menține Dacia Bertești, cu 33 de puncte, urmată de Comunal Cazasu și Sportul Chiscani, ambele cu câte 28 de puncte, și Dacia Unirea II Brăila cu 27 de puncte.

Articolul precedentFLU FLU – un spectacol concert de Răzvan Clopoțel, pe 29 noiembrie la Brăila!
Articolul următorÎn județul Brăila mai sunt active 30 de focare de Pestă Porcină Africană