Rezultatele înregistrate în Liga a 4-a
Rezultatele înregistrate în Liga a 4-a

Sâmbătă, 11 mai, în turneul play-off din Liga a 4-a s-au jucat meciurile din etapa a 6-a, prima a returului. În turneul play-out s-au jucat meciurile din etapa a 5-a, penultima din acest sezon competițional.

În toate cele patru meciuri desfășurate victoriile au fost ale echipelor gazdă. Golgheterul acestei runde a fost Valentin Mogoș de la Viitorul Însurăței, care a marcat 4 goluri.

Rezultate înregistrate în etapa a 6-a din play-off:

AFC Urleasca – Victoria Traian 1-0 (1-0). Golul a fost marcat de Adrian Coman în minutul 25.

Voința Vișani – Viitorul Șuțești 2-1 (2-1). Au marcat: Georgel Pungă în minutele 14 și 25, respectiv Adrian Crangă în minutul 44.

Viitorul Ianca a stat în această etapă, dar se menține pe primul loc cu 32 de puncte, cu șase mai mult decât ocupanta locului 2, Victoria Traian. Echipa din Ianca poate fi matematic campioană etapa viitoare, dacă va câștiga meciul de pe teren propriu cu AFC Urleasca, care după victoria din această etapă a urcat pe locul 4 în clasamentul din play-off.

Rezultate înregistrate în etapa a 5-a din play-out:

Viitorul Însurăței – Dunărea Tichilești 4-0 (2-0). Toate golurile au fost marcate de Valentin Mogoș, în minutele 15, 27, 60, 63.

Pandurii Tudor Vladimirescu – ACS Comunal Cazasu 4-3 (3-1). Au marcat: Fătu (6), Tănase (28), Stan (36), Goleanu (87), respectiv Toader (39), Graur (56) și Techiu (90+4).

Cu etapă înaintea finalului turneului play-out Viitorul Însurăței este lider, cu 20 de puncte, urmată de Comunal Cazasu cu 16 puncte, Pandurii Tudor Vladimirescu cu 12 puncte și Dunărea Tichilești cu 6 puncte.

Articolul precedentPrograme de formare profesională gratuite pentru şomeri
Articolul următorI-au furat unei bătrâne suma de 80.600 de lei! Hoții au fost prinși după 5 zile!