Președintele PSD Brăila, Ion Rotaru, consideră că vizita premierului era una absolut necesară, astfel încât membri organizației să fie liniștiți de faptul că, la centru, are cine să-i conducă.

 

După ce doi parlamentari brăileni au plecat la ProRomânia, conducerea PSD Brăila își face calculele pentru următoarele alegeri.

Ca și concluzie, întâlnirea pe care am avut-o a fost una bună, necesară. A fost apreciată și de colegii noștri și de conducerea partidului. Întâlnirea a dat o serie întreagă de răspunsuri, a generat discuții și dezbateri, legate de tema alegerilor, de zona de administrație, dar și calendarul pe care trebuie să îl realizăm în perioada următoare, având în vedere alegerile prezidențiale și celelalte activități, care urmează”,a declarat președintele PSD, Ion Rotaru.

 

 

Prezentă la Brăila, Viorica Dăncilă a declarat că PSD va face o evaluare a tuturor organizațiilor, din punct de vedere politic, și speră ca, prin intensificarea comunicării și schimbarea abordării de conducere a partidului, PSD să poată câștiga alegerile viitoare.

Vrem să ascultăm opiniile membrilor de partid, pentru că vrem, așa cum am spus la Congres, deciziile pe care le luăm să pornească de jos în sus. Nu mai vrem să venim cu decizii în care să nu se regăsească membrii de partid(…)

Am analizat rezultatul alegerilor europarlamentare și am stabilit împreună pașii următori, având în vedere că avem trei rânduri de alegeri, alegeri prezidențiale, alegeri locale și alegeri parlamentare”, a declarat primul ministru.

Articolul precedentJandarmii au prins doi brăileni cu unelte de pescuit ilegale!
Articolul următorFructe și legume confiscate de polițiști