S-au încurcat ”ițele” în lupta pentru câștigarea campionatului în Liga a 4-a
S-au încurcat ”ițele” în lupta pentru câștigarea campionatului în Liga a 4-a

Sâmbătă și duminică AJF Brăila a programat meciurile etapei a 8-a din Liga a 4-a. Derby-ul rundei s-a jucat la Însurăței, unde Sportul Chiscani s-a impus cu 3-1 în fața celor de la Viitorul Însurăței. 

Victoria Traian ar putea pierde la ”masa verde” un meci pe care l-au câștigat cu scoruld e 9-1 pe teren pentru că a folosit un jucător suspendat de o hotărâre a Comisiei de Recurs a Federației Române de Fotbal.

Rezultatele înregistrate în etapa a VIII-a din liga a 4-a:

Viitorul Șuțești – Voința Vișani 0-1 (0-1). Unica reușită a meciului i-a aparținut lui Mușat în minutul 34. La juniori A1 gazdele au câștigat cu 10-0.

Voința Plopu – Dacia Bertești 4-2 (4-1). Au marcat: Dinu (4, 35, 45), Irimia (14), respectiv Constantin (12), Chiosa (61). La juniori Dacia Bertești a câștigat cu 6-1.

Viitorul Însurăței – Sportul Chiscani 1-3 (0-2). Pentru învingători au marcat: S. Techiu (14), Chihaia (17), Iordache (61). Golul gazdelor a fost marcat de Viorel Gheorghe în minutul 66 din penalty. La juniori A1 Sportul Chiscani a câștigat cu 7-0.

Dacia Unirea II Brăila – ACS Comunal Cazasu 1-6 (1-1). Au marcat: Șt. Sava (12), respectiv Neluțu Cazan (43), Adrian Crangă (46, 71), Cotigă (62), Pavel Andronache (83, 85). La juniori A1 echipa din Cazasu a câștigat cu 3-0.

Meciul Victoria Traian – Pandurii Tudor Vladimirescu s-a terminat pe teren 9-1 (4-1). golurile au fost marcate de: Șerbănescu (6), Moldoveanu (17, 21, 56), C. Chivu (44, 60, 73), Puia (75, 89), respetiv Aramă (77). pandurii au contestat la final dreptul de joc al lui Cosmin Chivu, jucător suspendat pentru 16 etape după decizia Comisiei de Recurs a FRF din 10 octombrie. Comisia a admis cererea de chemare în judecată formulată de ACS FC Ardealul în contradictoriu cu jucătorul Chivu Cosmin și a constatat încetarea raporturilor contractuale a ACS Fotbal Club Ardealul cu jucătorul Chivu Cosmin prin denunțare unilaterală, fără justă cauză, în perioada protejată, de către jucător. Chiar dacă s-a acordat un termen de 21 de zile pentru atacarea la TAS a hotărârii de suspendare a jucătorului, hotărârea este definitivă și executorie pe plan intern. La juniori A1 Victoria Traian a câștigat cu 6-3.

În clasamentul echipelor de juniori pe primele două locuri sunt ACS Comunal Cazasu și Dacia Bertești, ambele cu câte 21 de puncte, dar echipa din Bertești are un meci mai puțin.

La seniori Viitorul Însurăței este lider în ciuda înfrângerii din această etapă, cu 21 de puncte, urmată de Victoria Traian cu 19 puncte, dacă meciul cu Tudor Vladimirescu va fi pierdut la ”masa verde”. Pe locul 3, tot cu 19 puncte, se află Sportul Chiscani.

Articolul precedentAccident cu victime între Brăila și Galați
Articolul următorAJOFM Brăila organizează vineri “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți“