Liberalii au cerut de nenumărate ori demisia managerului Spitalului Județean Brăila. Delia Râșnoveanu a fost trasă la răspundere în plenul ședinței Consiliului Județean de către aleșii locali. De la lipsa medicamentelor, a materialeor sanitare și inclusiv a săpunului, consilierii au enumerat o serie de neregului care ar trebui să tragă semnale de alarmă conducerii Consiliului Județean.

Din păcate nimeni nu ia măsurile care se impun pentru ca situația din spital să revină la normal, iar opoziția îi acuză pe social-democrați de faptul că nu își asumă oamenii pe care îi instalează în funcții înalte.

”Spitalul Județean este în totala răspundere a PSD, nu doar prin faptul că partidul roșu stăpânește Consiliul Județean, ci și prin faptul că Delia Râșnoveanu, managerul spitalului, este membru PSD.

Când PSD a ales să pună un membru de partid în fruntea spitalului, după ce l-a făcut să plece pe doctorul Iugulescu, și-a asumat clar, poate ca niciodată, tot ce va întâmpla bun sau rău. Din păcate, în stilul caracteristic, în stilul Dragnea, când se întâmplă lucruri grave, cum ar fi crizele de medicamente și materiale sanitare sau tratarea pacienților de parcă ar fi obiecte, PSD Brăila se face că plouă și caută vinovați prin cu totul alte părți. În curtea lor se uită doar când se întâmplă ceva bun în spital.

Să fie clar: Spitalul Județean este în răspunderea PSD. Managerul, căruia de altfel i-am cerut demisia pentru incompetența crasă de care dă dovadă, este om de partid, fapt pe care brăilenii trebuie să-l cunoască.

Protejând-o pe Râșnoveanu, un manager care are carnet de partid, PSD Brăila își asumă dezastrul din Spitalul Județean”, a declarat consilierul județean Vasile Varga.

În cadrul ședințelor de Consiliu Județean, Delia Râșnoveanu a susținut că acuzațiile consilierilor nu sunt reale. Mai mult, managerul a spus că Spitalul nu se confruntă nici cu lipsa medicamentelor și nici cu lipsa săpunului. Cu toate astea, acuzațiile au continuat să curgă, consilierii spunând că au văzut cu ochii lor condițiile din spital.

Articolul precedentAl doilea deces din cauza gripei la Brăila
Articolul următorGeorge Simion, liderul unioniștilor, vine marți în Brăila!