Sâmbătă, 15 septembrie a.c., pare să fi fost seara cuțitelor și agresiunilor în barurile și cluburile din municipiul Brăila.

Sâmbătă seară, în jurul orei 19.30, un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost tăiat cu un cuțit de către un individ cunoscut cu antecedente. Scandalul între cei doi a pornit în urma unui conflict mai vechi. Scena s-a petrecut în incinta unui local din cartierul Radu Negru.

Conflictul între cei doi ar fi izbucnit în urmă cu câteva zile, în mediul online. Sâmbătă seara, agresorul s-a întâlnit cu victima, într-un bar din cartier și ar fi început scandalul.

Deși bărbatul de 37 ani i-ar fi spus să plece de la masa lui, pentru că nu mai au ce discuta, agresorul ar fi scos un cuțit și l-ar fi tăiat pe față, după care a încercat să fugă. Cineva a sunat la 112 și agresorul a fost prins imediat de un echipaj de poliție.

Victima a ajuns la spital, iar rana de 15 cm i-a fost cusută. Nu a fost necesară internarea, așa că aceasta a ajuns la poliție, pentru declarații.

Poițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

Brăila pare să revină la renumele de orașul cuțitarilor, după incidentele petrecute în ultimul timp, când mai mulți cetățeni au fost atacați în baruri sau pe stradă.

Articolul precedent2 baschetbalişti americani au fost atacați cu cuțite și sticle, într-un club din Brăila
Articolul următorAtacatorii baschetbaliștilor americani sunt și acum în libertate! La 21 de ore de la producerea tragediei, polițiștii nu au reținut niciun suspect!