Controale ale politistilor la societati comerciale
Controale ale politistilor la societati comerciale

La data de 14 mai a.c., poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică au desfăşurat o acţiune privind legalitatea funcţionării unităţilor economice din municipiul Brăila.

În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică au desfăşurat o acţiune, pe raza municipiului, privind legalitatea funcţionării unităţilor economice.

Cu ocazia verificărilor efectuate au fost identificate două societăţi comerciale care nu îndeplineau toate condițiile prevăzute de lege pentru a desfăşura activităţi de comerţ.

Polițiștii au constatat că acestea nu deţin autorizaţie de funcţionare.

Cele două societăţi economice au fost sancţionate contravenţional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei fiecare, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Tot ieri, la ora 13:35, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic, pe raza municipiului Brăila, pe un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Constanţa, în timp ce transporta cantitatea de 150 kg de fier vechi cu ajutorul unei autoutilitare, fără a deţine documentele legale de provenienţă şi însoţire.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, iar cantitatea de deşeuri a fost confiscată şi predată, pe bază de proces-verbal, unei unităţi de profil, în vederea valorificării.

Articolul precedentArbuștii furați au fost replantați de hoți
Articolul următorDacia Unirea învinsă cu 0-6 de CS Mioveni