Sancțiuni contravenționale în valoare de peste 349.000 de lei
Sancțiuni contravenționale în valoare de peste 349.000 de lei

Polițiștii au intervenit, în perioada 06 – 12 mai a.c., la peste 200 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate în teren au aplicat peste 890 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare. 

În urma neregulilor constatate în trafic, polițiștii au reținut 46 de permise de conducere și au retras 35 de certificate de înmatriculare.

În perioada 06 – 12 mai a.c., poliţiştii brăileni au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 42 de acțiuni și s-a intervenit la 215 evenimente, dintre care 134 sesizate prin 112.

În urma activităților, polițiștii au aplicat pentru neregulile constatate 896 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 349.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 46 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras 35 certificate de înmatriculare.

Articolul precedent„Codex Aureus – Ultimul pion”
Articolul următorPrograme de formare profesională gratuite pentru şomeri