Handbal Club Dunărea Brăila organizeză miercuri, 15 ianuarie 2020, cu începere de la ora 17:00, meciul dintre HC Dunărea Brăila și HC Zalău.  Partida care va avea loc în Sala Polivalenta Brăila se desfășoară în cadrul Cupei României- Fan Courier faza șaisprezecimilor. Accesul publicului la meci va avea loc începând cu ora 15:30. Prețul unui bilet este de 10 lei.

Partida dintre HC Dunărea Brăila și HC Zalău va fi arbitrată de Octavian Finață din Arad și Ștefan Hendrea din Maramureș. În ultimele 5 meciuri directe, HC Dunărea a câștigat o singură partidă, în returul campionatului trecut, când formația pregătită atunci de Aurelian roșca a învins echipa lui Gheorghe Tadici cu scorul de 27-21. Ultimul meci direct a fost pe 9 noiembrie, la Zalău, unde echipa gazdă a câștigat cu 24-20.

Tot în această săptămână, la Brăila va ajunge și campioana en-titre SCM Râmnicu Vâlcea. Meciul urmează să se dispute duminică, 19 ianuarie 2020, de la ora 11.00, tot în Sala Polivalentă Danubius.

Echipa de Divizia A reîncepe și ea sezonul, sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 13:30, cu meciul dintre HC Dunarea Brăila 2 și CSM Roman. Fetele pregătite de Cristian Cezar Preda sunt favorite la victorie în fața ultimei clasate din seria A a Diviziei A.

Junioarele 3 ale HC Dunărea Brăila vor disputa și ele în această săptămână primul meci din 2020. Ele vor juca în compania celor de la CSS Galați, duminică, 19 ianuarie, de la ora 14:00, tot în Sala Polivalentă Danubius din Brăila. 

Articolul precedentAtacat de indivizi cu cagule care i-au smuls sacoșa cu bani din mână
Articolul următorVasile Cortez a renunțat la postul de consilier județean pentru un post la Prefectura Brăila