Polițiștii au intervenit, săptămâna trecută, la peste 190 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate în teren au aplicat peste 800 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare. În urma neregulilor constatate în trafic, polițiștii au reținut peste 50 de permise de conducere și au retras 14 certificate de înmatriculare.

În perioada 08-14 aprilie a.c., poliţiştii brăileni au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 38 de acțiuni și s-a intervenit la 192 de evenimente, dintre care 120 sesizate prin 112.

În urma activităților, polițiștii au aplicat pentru neregulile constatate 857 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 400.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 55 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras 14 certificate de înmatriculare.