La data de 5 februarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila, spijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au efectuat pe raza localităţii Vădeni 6 percheziţii domiciliare. 

Cu ocazia desfăşurării perchezițiilor, poliţiştii i-au identificat pe 6 bărbați, din comuna Vădeni, cu vârsta cuprinsă între 23 şi 51 de ani, bănuiţi de săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., cei şase bărbaţi ar fi sustras o bovină din incinta unei ferme situată în extravilanul comunei Vădeni.

De asemenea, în noaptea de 30 spre 31 ianuarie a.c., bărbaţii ar fi sustras din incinta aceleiaşi ferme o motocoasă, o motosapă, un sistem de producere a băuturilor alcoolice, dar şi 30 de păsări domestice.

În urma percheziţiilor efecuate, la domiciliul unuia dintre bărbaţi, în vârstă de 33 de ani, poliţiştii au găsit bunurile enumerate mai sus, dar şi o sabie şi un pumnal tip box. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de furt și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În cazul celorlalţi cinci brăileni a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Articolul precedentTăieri nelegale de arbori sancționate de Poliția Locală Brăila
Articolul următorDoi bărbați, condamnați pentru violențe, au fost încarceraţi!