Dacia Unirea Brăila a început cu un eșec usturător play-out-ul Ligii a 3-a, seria a II-a, fiind învinsă de CS Focșani 2007 cu scorul de 6-0, cu 5 goluri primite între minutele 15 și 39. Brăilenii s-au apropiat rar de poarta gazdelor și au avut o singură ocazie de gol, în minutul 49. 

Meciul a fost dominat de la cap la coadă și au avut câteva ocazii mari în primul sfert de oră, până la primul gol. În minutul 15 Pasăre a driblat de jucători ai Brăilei și a ajuns față în față cu Moisoiu, la 8 metri, dar a șutat în acesta, iar portarul Daciei a respins în lateral. Atacul gazdelor a continuat și mingea a ajuns din nou la Pasăre care i-a pasat lui Andrei Paizan, iar acesta a a șutat de la 12 metri ușor lateral dreapta, și a trimis mingea aproape de vinclul de la colțul lung, 1-0.

În minutul 19, Ionuț Manu a trimis din nou mingea în poarta brăilenilor, de la 3 metri, după o centrare venită din partea dreaptă, de la Pasăre. Două minute mai târziu Manu a rămas singur cu Moisoiu, dar șutul acestuia de la marginea careului a fost respins în corner de portarul brăilean. În minutul 23 Dacia Unirea s-a apropiat pentru prima dată de careul gazdelor, mingea a ajuns în dreapta la Gruia, dar acesta s-a dus mult spre colțul terenului unde a fost deposedat.

În minutul 28, Gașpar a executat o lovitură liberă din lateral stânga, a centrat pe bara a doua de unde Antic a recentrat cu capul în fața porții, iar Săpunaru a trimis din 3 metri în poartă, 3-0. În minutul 36 Cosmin Pasăre a scăpat spre poarta Brăilei, a intrat în careu și a șutat de la 14 metri, lateral dreapta, pe colțul scurt, 4-0.

În minutul 37 Robu a pasat în dreapta la Gruia, acesta a trimis mai departe la Oumar Sangare, dar centrarea acestuia a traversat careul și a fost interceptată de jucătorii gazdelor.

În minutul 39 Antic a trimis o pasă lungă, la întâlnire, pentru pasăre, care a scăpat singur cu portarul Moisoiu și a șutat de la 16 metri, la colțul lung, 5-0.

Repriza a doua a fost un pic mai echilibrată, echipa brăileană reușind să treacă mai des în jumătatea adversă. În minutul 49 Dacia Unirea a avut prima ocazie clară de gol. Mendez a pasat în dreapta pentru Lautaro, care a pătruns în careu și a șutat pe colțul scurt, dar portarul Mărgărit a respins în corner. Bădilaș a executat lovitura de la colț a trimis în careul de 6 metri, unde Lautaro parcă s-a trezit cu mingea în picior și reluarea sa din 4 metri a fost respinsă de un fundaș al gazdelor.

În minutul 88, la o lovitură liberă de la 30 de metri, Adrian Dascălu a executat peste zid, sub transversală, 6-0.

Dacia Unirea Brăila a jucat cu formula: Moisoiu – Garelli Lautaro, Bădilaș, B. Ene (min. 43 Stepanenco), Simion – Boroșu (min. 43 Răileanu), Mendez, Sangare Oumar, Val. Robu (min. 46 Ghiță), Edmilson Ipemboussou – Gruia (min. 66 Buhăescu).

În etapa a 2-a din play-out Dacia Unirea va juca pe teren propriu cu Dinamo Bacău, sâmbătă, 8 martie, de la ora 17.00.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentArme albe asupra unor tineri aflați în zona unui bloc din cartierul Radu Negru
Articolul următorÎn județul Brăila, 1871 de candidați (81,70%) au promovat simularea examenului de Evaluare Națională