S-au stabilit consilierii municipali care vor face parte din comisiile de evaluare ale concursurilor de directori de școli

Astăzi dimineață, într-o ședință extraordinară, consilierii municipali au stabilit prin vot lista cu reprezentanții CLM care vor face parte din Comisiile de evaluare a probei de interviu, la concursurile pentru ocuparea funcției de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat de pe raza municipiului Brăila. La ședință desfășurată în sistem online au fost prezenți 25 de consilieri, dar liberalul Cătălin Canciu, care este inspectorul școlar general, nu a participat la deliberări și la vot. Au lipsit motivat consilierii Dumitru Florin (PSD) și Daniela Rădulescu (PMP). 

Proiectul de hotărâre a fost singurul aflat pe ordinea de zi și a fost pus în discuția consilierilor municipali în contextul în care ISJ Brăila a solicitat Primăriei municipiului desemnarea a câte unui reprezentant al CLM pentru fiecare unitate de învățământ, cu precizarea că potrivit legii, „la organizarea și desfășurarea concursului nu pot participa persoanele care au în rândul candidaților soț, soție, rude sau afini până la gradul IV”.

Din aceste comisii fac parte doar 19 din cei 27 de aleși locali, Sorin Boșneag și Virginia Badiu făcând parte din câte 5 comisii de evaluare. Nu vor face parte din nicio comisie de evaluare următorii consilieri municipali: Daniela Rădulescu (PMP), Laurențiu Coman, Cătălin Canciu, Petrică Popa (toți PNL), Alexandru Jantea, Doinița Ciocan, Orzan Ionuț, Silvia Bobi (PSD). 

 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.