Tarifele aferente fiecărui tip de examen le puteți descărca consultând site-ul EEC ROMÂNIA. Taxa se va achita personal de către fiecare candidat la Banca Transilvania, menționându-se: numele candidatului, tipul de examinare (starters, movers, flyers, ket sau pet), școala de proveniență, sesiunea – 8 IUNIE 2019 – examen susținut la Școala Gimnazială Mihai Eminescu, Brăila.

De asemenea, tot aici găsiți informații suplimentare despre sesiunea stabilită și modele de subiecte.

Menționăm că înscrierea se va realiza personal pe site-ul EEC ROMANIA, părinții completând datele personale conform grilei pentru examenul ales: numele complet al elevului, data nașterii, adresa, telefon, școala la care studiază, numele părinților, număr de contact pentru unul dintre părinți, mail-ul acestora și numele partenerului pentru proba de Speaking – la alegere.

Pentru alte informații va puteți adresa cadrelor didactice de limba engleza din școală.

”Vă aducem la cunoștință că și în acest an școlar, Școala Gimnazială MIHAI EMINESCU Brăila este partener al Centrului European Examination România, în organizarea și desfășurarea examinărilor Cambridge”, se arată în comunicatul transmis de conducerea instituției școlare.

 

Articolul precedentVideo – Șase modificări ale legii electorale! Se strâng semnături în Brăila!
Articolul următorPreşcolarii le-au amintit adulţilor regulile privind traversarea străzii