Se dau din nou vouchere de vacanță. Ce valoare vor avea

 

 Noul program de guvernare al PNL-PSD-UDMR aduce ca măsură de stimulare a turismului intern acordarea de vouchere de vacanță, tot la valoarea de 1.450 de lei, pentru salariații din sectorul bugetar și privat, scrie realitatea,net.

Sistate pentru anul 2021, voucherele de vacanță revin de anul viitor, potrivit programului de guvernare.

‘’Stimularea circulației turistice interne prin acordarea de tichete de vacanță, începând cu anul 2022, pentru salariații din sectorul bugetar și acoperirea contravalorii tichetelor de vacanță acordate de angajatorii din sectorul privat, în special pentru promovarea turismului rural și balnear; valoarea tichetelor de vacanță va fi de 1450 lei”, se arată în document.

Tot la capitolul turism, politicienii au inclus și un Program pentru Digitalizarea turismului, care presupune digitalizarea sistemului de evidență a turiștilor în România, cu respectarea normelor GDPR, pentru a dezvolta baza de date care să permită o mai bună țintire a promovării de țară pe categoriile de interes, potrivit documentului.

GuvernanțiI vor un program în 10 ani pentru modernizarea a 31 de stațiuni balneare.

Programul de guvernare arată că se finanțează 50% din cheltuielile eligibile, până la maxim 200.000 euro, sub forma unei scheme de ajutor de stat de minimis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.