Imaginile au devenit virale în scurt timp, după ce un comerciant a fost surprins de internauți în timp ce injecta un pepene cu apă, cu ajutorul unei seringi.

 

Bărbatul a crezut că nu este văzut de nimeni, deși nu se sfia de ochii cumpărătorilor, atunci când le adăuga câteva sute de grame la cântar.

Informația a ajuns și la primarul municipiului Brăila, care deși nu are competențe pentru a sancționaun astfel de comerț, a ținut să atragă atenția că astfel de cativități vor fi interzise și sancționate de organele abilitate.

Mai mult, Marian Dragomir le-a transmis celor care vor mai avea astfel de idei că își vor pierde dreptul de a mai realiza orice formă de comerț pe raza municipiului Brăila.

Administrația Piețelor l-a evacuat pe individul care injecta pepenii cu seringa.

”Nu avem drept de control în domeniul sanitar veterinar, sau al sănătății populației, dar injectarea cu apă sau cine știe ce substanță a pepenilor, cu seringa, este un gest incalificabil!

Vom pune la dispoziția instituțiilor cu drept de control toate informațiile privind persoana respectivă.

Am aflat din presă că un comerciant a fost filmat în timp ce injecta pepenii în Cartierul Hipodrom. Administrația Piețelor și Târgurilor Brăila a procedat legal, în limita competențelor sale – l-a evacuat.

Cât timp voi fi primar, acel individ nu va mai primi dreptul de a comercializa produse în municipiul Brăila!!!

Aceleași măsuri vor fi aplicate și altor persoane, care vor face lucruri similare”, a declarat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.