Se modernizează spitalul TBC! Bugetul pe 2020 va putea cuprinde fondurile necesare pentru reabilitare!

Podurile celor două pavilioane ale Spitalului de Pneumoftiziologie vor fi reamenajate și modernizate, astfel încât să poată fi folosite de pacienți și cadre medicale.

 

Cele două incinte care vor intra în reabilitare vor deservi în special cabinetelor medicale ale doctorilor, astfel încât pacienții să nu fie nevoiți să urce decât pentru consultații. În proiect sunt prevăzute și lifturi care să vină în ajutorul pecienților care nu se pot deplasa.

Proiectantul a avut inițial tema de proiectare prin care s-a stabilit instalarea unor lifturi care să facă legătura între subsolul spitalului și zona podurilor, pentru a permite respectarea unor condiții de transport atât pentru pacienții greu deplasabili, cât și pentru personalul care va avea vestiarele în zona de subsol. Reamenajarea podurilor vizează transformarea lor în spații de birouri și cabinete ale unor medici care pot lucra, pot stabili planuri de tratament și așa mai deoparte. În felul acesta vom câștiga niște spații care ne vor permite micșorarea numărului de paturi în saloane, crearea unor condiții mai bune pentru pacienți și utilizarea mai judicioasă a spațiilor”, a declarat managerul spitalului, Ștefan Sînpetru.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.