Consilierii locali vor vota mâine aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Modernizare Piața Halelor – Sector producători”.

Proiectantul, SC ECO-PROCONSTRUCT SRL promite un termen de execuție a lucrărilor de 18 luni, de la data începerii. Valoarea totală a investiției, în suprafață de 1528 mp, este de 1.666.371,62 lei, fiind finanțată de la bugetul local.

Constructorul are în plan reabilitarea și consolidarea fundațiilor și structurii metalice existente, care va fi extinsă, dar și refacerea pardoselii interioare și a trotuarelor perimetrale, acolo unde este cazul.

Întreaga structură va fi anvelopată cu panouri termoizolante tip sandwich. Se vor construi două căi de acces, prevăzute cu uși glisante duble și cea de-a treia pentru aprovizionarea cu marfă. Totodată, se vor extinde modulele de pe partea vestică, cu două corpuri.

Iluminatul va fi realizat atât din sursă naturală, prin montarea unor panouri de policarbonat, la nivelul acoperișului, dar și prin montarea unor lămpi cu leduri, pentru eficientizarea consumului. În incinta și în exteriorul complexului vor fi montate camere de supraveghere video.

Articolul precedentDacia Unirea Brăila n-a contat practic în prima repriză a meciului cu ASU Politehnica Timișoara
Articolul următorCursuri de competențe și cetățenie digitală, pentru elevii din comunitatea romă brăileană