Schimbare la conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Brăila. Comisar-șef de poliție Dorin Condruz va fi noul șef al inspectoratului, cel puțin pentru următoarele 3 luni. Cel care a condus până acum instituția, comisar șef Adrian Glugă, a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al IPJ Dolj, prin ordin al ministrului de interne, pentru o perioadă de 3 luni, potrivit unui comunicat de presă emis de Poliția Română.

„Prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Glugă Constantin Adrian a fost împuternicit, începând cu data de 6 ianuarie a.c., să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, pe o perioadă de 3 luni. De asemenea, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar șef de poliție Condruz Constantin Dorin a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, până la încetarea situației care a dus la vacantarea temporară a postului”, se arată în comunicatul postat pe site-ul IGPR.

Totodată, au fost operate mai multe schimbări la nivelul IGPR și a mai multor inspectorate din țară.

Cu data de 6 ianuarie a.c., prin ordin al ministrului afacerilor interne, chestor de poliție Eduard Mirițescu a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului general al Poliției Române, pe o perioadă de 3 luni.

Cu aceeași dată, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Berechet Bogdan Alexandru a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de director general al D.G.P.M.B., pe o perioadă de 3 luni.

Tot cu data de 6 ianuarie a.c., prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Mihalache Constantin a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, pe o perioadă de 3 luni.

Prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, începând cu data de 7 ianuarie a.c. comisar-șef de poliție Bucur Nicolae Marian a fost împuternicit să asigure îndeplinirea atribuțiilor funcției de director al Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, până la încetarea situației care a dus la vacantarea temporară a postului. Tot de pe 7 ianuarie 2020, chestor de poliție Nicu Dragoș Orlando a fost împuternicit să asigure îndeplinirea atribuțiilor funcției de director al Direcției de Poliție Transporturi, până la încetarea situației care a dus la vacantarea temporară a postului, iar comisar-șef de poliție Dinu Cristian Valentin a fost împuternicit, pe o perioadă de 6 luni, să asigure îndeplinirea atribuțiilor funcției de director adjunct în cadrul Direcției de Ordine Publică;

Începând din 7 ianuarie a.c., comisar-șef de poliție Ciocîrlan Aurelian a fost împuternicit să asigure îndeplinirea atribuțiilor funcției de director general adjunct în cadrul D.G.P.M.B., până la încetarea situației care a dus la vacantarea temporară a postului, iar comisar-șef de poliție Giuroiu Răzvan Marius a fost împuternicit, pe o perioadă de 6 luni, să asigure îndeplinirea atribuțiilor funcției de adjunct al șefului I.P.J. Vâlcea.

Articolul precedentLemne și fier vechi fără documente de proveniență
Articolul următorCauți loc de muncă în străinătate? Vino la târgul de joburi DB WORK organizat la Galați pe 10-15 ianuarie