La data de 16 martie, ora 18:45, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila au oprit în trafic, pentru control, un autoturism ce era condus pe raza localităţii Valea Cânepii.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul vehiculului era un minor, în vârstă de 16 ani, din satul Valea Cânepii, vehiculul fiindu-i încredinţat de către tatăl său cu scopul de a învăţa să conducă.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere.

În perioada 11 – 17 martie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere.

În urma activităților, au fost constatate 829 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 53 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras 22 de certificate de înmatriculare.

Articolul precedentMinistrul Pintea solicită spitalului o mai bună comunicare cu pacienții
Articolul următorConducerea fără permis una dintre infracțiunile rutiere depistate de polițiștii brăileni