Și amendați și cu marfa confiscată

În cursul zilei de ieri, polițiștii brăileni au oprit în trafic doi bărbați care transportau cu autoturismele produse industriale sau articole de încălțăminte fără a deține documente de provenienţă şi transport pentru aceasta. 

La data de 18 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic, pe Bulevardul Dorobanților, pe un bărbat, în vârstă de 46 de ani, în timp ce transporta cu un autoturism, mai multe articole de încălțăminte, în vederea comercializării, fără a avea documente de provenienţă şi transport pentru aceasta.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, iar produsele, în valoare de 6.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Tot ieri ieri, poliţiştii l-au oprit în trafic, pe DN 21, pe un bărbat, în vârstă de 40 de ani, în timp ce transporta cu un autoturism, mai multe articole industriale, în valoare totală de 2.000 de lei. Bărbatul nu avea documente de provenienţă şi transport pentru aceasta.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă, conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, iar marfa a fost ridicată în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.