Colectarea selectivă, contra cost – un eșec total, în Brăila

 

Cel mai modern serviciu de preluare și de colectare a deșeurilor care există în prezent în România a ales să-și închidă centrele din Brăila, din cauza faptului că cetățenii nu colectau selectiv, nici măcar contra cost.

Cei care au făcut acele module Sigurec s-au retras din municipiul Brăila, ca urmare a faptului că cetățenii nu au mers către ei pentru a valorifica, chiar și la acele prețuri modice, deșeurile reciclabile, iar din lipsa acestor produse, pe care ei puteau să le cumpere de la cetățeni, au considerat că activitatea lor este total nerentabilă. Nu puteau acoperi salariul unui angajat, din acel modul”, a declarat primarul Marian Dragomir.

 

 

Aparatele inteligente SIGUREC aveau o serie de avantaje importante față de sistemele tradiționale de colectare a deșeurilor. În primul rând, colectarea selectivă se făcea contra cost, lucru care se pare că nu i-a mobilizat pe brăileni.

Articolul precedentCentrale noi la Spitalul Județean! Chiriac promite că pacienții nu vor îndura frigul în această iarnă!
Articolul următorPNL a început discuțiile pentru formarea majorității!