Sîrbu a fost găsit mort într-un canal de desecare
Sîrbu a fost găsit mort într-un canal de desecare

Azi-dimineață, un tânăr din comuna Vișani a anunțat la 112 că l-a găsit înecat pe Fănel Sîrbu, asistentul veterinar al comunei cât timp a lucrat la medicul Martinescu. Pe corpul bărbatului în vârstă de 64 de ani nu s-au constatat urme de violență, trupul neînsuflețit fiind transportat la Morgă.

Bărbatul în vârstă de 64 de ani, din comuna brăileană Vișani, este tehnician veterinar, iar după ce medicul Martinescu s-a pensionat nici el nu mai era angajat, ci doar mai făcea tratamente la animalele localnicilor. Azi-dimineață, în jurul orei 8.00, bărbatul a fost găsit mort în canalul de desecare de la marginea localității, la ieșirea spre Jirlău.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat  că nu sunt urme vizibile de violență pe corpul bărbatului, trupul neînsuflețit fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Fănel Sîrbu a fost și consilier local în comuna Vișani, în perioada 2004-2008, pe listele PNL.

Potrivit localnicilor, bărbatul era căsătorit și avea doi copii, unul dintrei ei locuind cu el chiar dacă era căsătorit. Cei care-l cunoșteau spun că bărbatul avea perioade în care cădea în patima alcoolului și probabil fiind sub influența alcoolului a căzut în canal și nu a mai putut să iasă.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul care a dus la moartea bărbatului de 64 de ani.

Articolul precedentÎn atenția absolvenților promoției 2019
Articolul următorCursuri gratuite la Școala de vară de la ”Vespasian Lungu”