Sâmbătă, 11 septembrie, polițiștii au depistat doi bărbați care se aflau la volan în localități din județul Brăila după ce au consumat băuturi alcoolice. Cei doi s-au ales cu dosare penale. 

În dimineaţa zilei de  11 septembrie a.c., în jurul orei 07:40, polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din satul Ţăcău, în timp ce conducea un vehicul pe DJ 212A, pe raza localităţii Frecăţei.

La ora 20:55, polițiști din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Salcia Tudor, în timp ce conducea un vehicul pe pe raza localităţii de domiciliu.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând faptul că aveau în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,41 mg/l, respectiv 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceştia fiind conduşi la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cele două cauze au fost întocmite dosare penale și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentDosar penal pentru braconaj piscicol
Articolul următorȘi pensionarii sunt teribiliști