Petrolul Ploieşti şi-a aflat adversarul din turul 4 al Cupei României. ,,Lupii” se vor duela cu o echipă care încă nu a pierdut în acest sezon de Liga 2.

,,Lupii galbeni” vor da piept cu Metaloglobus, pentru a accede în 16-mile Cupei României, după cum apare pe site-ul oficial al prahovenilor.

Metaloglobus este neînvinsă în acest sezon de Liga a doua. În şase etape, echipa bucureşteană are două victorii şi patru remize, clasându-se pe locul opt.

petrolul-ploiești

,,Federația Română de Fotbal a stabilit țintarul turului 4 al Cupei României, formația noastră urmând să aibe o misiune dificilă în această fază a competiției. Astfel, FC Petrolul Ploiești va întâlni o colegă de eșalon, Metaloglobus București, partida fiind programată să se dispute pe data de 21 octombrie, gazdă fiind formația din Capitală.

Metaloglobus este una dintre echipele care au apucat să dispute toate cele șapte partide în actuala ediție a Ligii 2, fiind, deocamdată, neînvinsă, iar cu trei victorii și patru remize ocupă poziția secundă în ierarhia la zi.

Atât FC Petrolul, cât și Metaloglobus debutează în ediția 2020-2021 a Cupei României, învingătoarea din duelul direct urmând să acceadă în faza „16”-imilor, acolo unde vor intra în cursă și formațiile din Liga 1.” se arată în comunicatul echipei din Ploieşti.