Sâmbătă, 12 iunie 2021, în Noaptea Muzeelor, Primăria Municipiului Brăila vine în întâmpinarea iubitorilor de cultură cu surprize inedite pentru un astfel de eveniment.

Astfel, cei care vor vizita Muzeul ”Carol I”, Teatrul ”Maria Filotti”, Biblioteca Județeana ”Panait Istrati” sau Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, se vor putea delecta cu ”dulciuri delicioase”. Pe strada Mihai Eminescu, pe brăileni îi va aștepta o expoziție de dulciuri cu vânzare.

De asemenea, tot pe strada Mihai Eminescu, în parcarea de la intersecția cu strada Mihail Sebastian, vor fi organizate concerte la care vor participa Trupa Jampa Orchestra, Trupa Antic, Ansamblul ”Pandelașul”, Ansamblul ”Pandora” și Valentina Enea. Accesul la spectacol este gratuit, însă se va putea face doar prin prezentarea bonului care atestă vizitarea Muzeului Brăilei ”Carol I”.

Toate evenimentele organizate cu ocazia Nopții Muzeelor se vor derula în intervalul orar 16.00 – 24.00.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentCulisele statului paralel | ”Țigareta” 1 și 2, cele mai mari dosare de corupție – tunuri de milioane. Legăturile între contrabandiști, SRI, Armată și politicieni
Articolul următorCulisele Statului Paralel: Spăgile de sute de milioane de euro din vămi, scandalul Blejnar și „regina” vămilor