Sporting Liești se menține în fruntea seriei a din Liga a 3-a și după etapa a 6-a, în care a învins pe teren propriu pe Sportul Chiscani cu scorul de 4-0 (2-0). 

George Bîrlădeanu a marcat o dublă în minutele 14 și 32. După pauză gazdele au mai marcat de două ori prin Andrei Călin în minutul 71 și Adrian Girgoraș în minutul 78.

Antrenorul Cristian Brăneţ a început meciul cu formula: A.Brăneţ – Chiriac, Voicu, Maftei, Năstase – Munchiu, Crihană, Ţicămucă, Grigoraş – Călin, Bîrlădeanu. Au mai intrat: Milea, Iftimie, Hodorogea, Drăgan.

Sportul Chiscani: B. Olaru – Sloată, M. Pascu, Dănăilă, S. Sima – Iacob, S. Crăciun, Bahnașu, Iancu, V, Stroe, Mohoriță. Rezerve: Ghițun, C. Bogdan, Scarlat, Cozman, L. Popa, T. Ioniță, Tarozzi, Bolozan. Antrenor: Georgel Pascu. 

În clasament Sporting Liești se menține pe prima poziție pentru a patra etapă consecutivă. Lieștiul conduce seria cu 16 puncte din șase jocuri, cinci victorii, o remiză, singura echipă din seria fără înfrângere în acest sezon. Sportul Chiscani este ultima clasată, fără niciun punct și golaveraj 4-30. Pentru Sporting Liești urmează jocul de pe terenul celor de la Aerostar Bacău, vineri, 8 octombrie, urmând ca pe teren propriu să revină sâmbătă, 16 octombrie, pentru jocul cu Viitorul Ianca. Sportul Chiscani va juca sâmbătă, 9 octombrie, tot în deplasare, cu Oțelul Galați. 

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Braila