Sâmbătă după amiază, pe stadionul din comuna Chiscani, s-a jucat meciul din etapa a 11-a a Ligii a 3-a, între ultima clasată din seria a II-a, Sportul Chiscani, și liderul la zi, Oțelul Galați. Echipa antrenată de Georgel Pascu a dat o replică foarte bună în primele 60 de minute gălățenilor pregătiți de Dorinel Muntean, care în final s-au imus cu scoruld e 4-1 (0-0).

După o prima parte a meciului încheiată la egalitate, scor 0-0, Oțelul Galați a deblocat tabela după o oră de joc. În minutul 59 arbitrul a dictat penalty la o intervenție a lui Mădălin Pascu la Alin Nica, iar italianul Cisotti a deschis scorul din lovitură de pedeapsă, 1-0 din minutul 60. George Cîrjan a dublat avantajul oaspeților în minutul 65, când a reluat cu capul de la 8 metri o centrare venită de la Niculae.

Gazdele au revenit pe tabelă în minutul 73. Mădălin Pascu a executat o lovitură liberă de la distanță și a centrat în careu, la bara a doua, iar George Iacob a reluat cu capul la colțul scurt, 1-2.  În minutul 80, Neagu a trimis o pasă în adâncime pentru Vadim Crîcimar, care a trimis un lob de la 17 metri peste portarul Olaru, ieșit din poartă până în afara careului de 6 metri. În minutul 85, o centrare de pe partea dreaptă a lui Farcaș l-a găsit nemarcat la 7 metri de poartă pe Crîcimar, care a reluat cu capul în poarta lui Olaru, 1-4. 

Pentru Sportul Chiscani au jucat: B. Olaru – S. Sima, M. Pascu, G. Iacob, Sloată, Dănăilă, L. Iancu, Cuzman, S. Crăciun, G. Ioniță, Mohorîță. Au mai jucat: V. Ioniță, Scarlat și L. Popa. 

Pentru Oțelul au jucat: Uțiu – Farcaș, Ghiocel, Yabre, Niculae, Vaștag, Jardan, D. Cireș, Nica, Cîrjan, Cisotti. Au mai intrat: Crîcimar, Dobre, Neagu, Rîpan, Marc Cireș.

Oțelul conduce seria secundă din Liga a III-a cu 27 de puncte din 11 jocuri, un punct mai mult decât echipa de pe doi CSM Focșani. Pentru Oțelul urmează meciul de pe teren propriu cu Aerostar Bacău, 13 noiembrie, ora 14.00, în etapa a 12-a, urmând ca în etapa a XIII-a să joace pe terenul celor de la Viitorul Ianca, 20 noiembrie. Sportul Chiscani a rămas pe ultimul loc, fără niciun punct după 11 etape, iar în etapa a 12-a va juca în deplasare la CS Făurei. 

Sursa: Realitatea de Galati