Sportul Chiscani și CS Făurei au obținut puncte importante în deplasările din etapa a 19-a
Sportul Chiscani și CS Făurei au obținut puncte importante în deplasările din etapa a 19-a

Echipele de Liga a 3-a din județul Brăila au reușit două performanțe în etapa a 19-a. Ambele echipe au jucat în deplasare și au venit cu puncte importante.

CS Făurei a reușit o remiză pe terenul echipei de pe locul 2, CS Afumați, care câștigase etapa trecută în minutele de prelungiri la Chiscani. După eșecul de pe teren propriu din etapa trecută Sportul Chiscani a câștigat fără drept de apel în deplasarea de la Agricola Borcea.

CS Făurei a deschis scorul în minutul 41 prin Stelică Nicoliță în meciul de la CS Afumați. În minutul 63 ilfovenii au egalat prin Paul Onea și au alergat până la final după golul victoriei. În minutul 76 arbitrul întâlnirii a acordat foarte ușor al doilea cartonaș galben pentru Sebastian Agache, care-l primise pe primul cu câteva minute înainte. Ca și cum n-ar fi fost suficient în minutul 85 Bănel nicoliță a văzut și el al doilea galben și a fost eliminat. Meciul a fost prelungit cu peste 5 minute iar jucătorii echipei de la Făurei au rezistat eroic cu doi oameni mai puțin și au obținut un punct imens pe terenul uneia dintre echipele puternice ale seriei.

Sportul Chiscani s-a răzbunat pe Agricola Borcea după înfrângerea din etapa trecută cu CS Afumați. Echipa antrenată de Adrian Baldovin, fără Mădălin Pascu convocat la naționala U 17 a României, s-a impus cu 5-1 (3-0). Emanuel Moldoveanu a deschis scorul în minutul 14, iar în minutul 27 Marin Iordache a majorat avantajul echipei din Chiscani. Claudiu Zaharia a marcat pentru 3-0 în minutul 41 și a stabilit scorul primei reprize. În repriza a doua tot Sportul Chiscani a marcat primul gol, în minutul 50, prin Claudiu Zaharia. În minutul 56 gazdele au redus din handicap prin Laurenţiu Parpală, care a transformat o lovitură de la 11 metri, dar numai după un minut Zaharia a realizat ”tripla” și a marcat ultimul gol al meciului.

Ambele echipe din județul Brăila au câte 19 puncte după 19 etape, dar din 17 meciuri jucate, și ocupă locurile 9, Sportul Chiscani, respectiv 11, CS Făurei.

În etapa viitoare CS Făurei va juca pe teren propriu cu Agricola Borcea, sâmbătă, 30 martie, de la ora 15.00. Sportul Chiscani va primi vizita liderului seriei, Rapid București, într-un meci care se va disputa pe stadionul Municipal din Brăila.

Articolul precedentHelix Robotics au pus Brăila pe harta roboticii
Articolul următorJucătoarele de la HC Dunărea au intrat în ședință după înfrângerea rușinoasă!