La data de 30 martie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru l-au identificat pe un tânăr, din comuna Viziru, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat şi violare de domiciliu.

Luni, 30.03.2020, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru l-au identificat pe un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Viziru, bănuit de comiterea a cinci infracţiuni de furt calificat şi două infracţiuni de violare de domiciliu.

În fapt, în perioada august 2019 – martie 2020, acesta ar fi pătruns prin efracţie şi fără drept în incinta mai multor societăţi comerciale şi locuinţe, de unde ar sustras mai multe bunuri, printre care şi două laptop-uri, mai multe cartoane cu ţigări şi păsări domestice. Aceste furturi au cauzat un prejudiciu în valoare de totală de peste 30.000 de lei, care a fost recuperat parţial.

Poliţiştii l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat Judecătoriei Brăila, care a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.