Strada Pietății, decopertată la un an de la asfaltare!

 

Cei mai indignați de situația creată sunt locuitorii din zona Policlinicii din Hipodrom, care ne-au mărturisit că se simt efectiv epuizați de aceste lucrări, care par să nu se mai sfârșească.

Ziua nu poți să lași un geam deschis. Nu vorbesc de zgomot cât de praful care îmi intră în casă. Acum au stricat și bucata de drum facută anul trecut. Era foarte bun drumul, nu știu de ce l-au rașchetat. Parcă ne fac în ciudă. Sunt aproape 4 luni de când ne țin cu strada asta așa. Eu vă spun, habar nu au ce fac! Nu mai sunt profesioniștii de altă dată! Acum totul se face după ureche și nimeni nu-i trage la răspundere”, ne-a declarat Ioana M, profesor de Limba Română, care locuiește pe strada Pietății.

Întrebat de aceată situație incredibilă, unde o stradă proaspăt aasfaltată cu bani de la bugetul local, a fost decopertată pentru a se turna asfalt din nou, Marius Termegan, directorul Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei Brăila, a declarat că nu vor plăti această lucrare, fiind vorba de o neînțelegere în cadrul societății Tancrad.

În urmă cu câteva săptămâni, când s-a dat nota de comandă pentru repararea străzii Pietăţii, s-a specificat clar că în dreptul Policlinicii nr. 2 nu se va mai interveni. Dacă firma Tancrad a decis să raşcheteze asfaltul turnat anul trecut, probabil a făcut asta pentru a-l aduce la nivel cu covorul asfaltic turnat în prezent pe restul străzii. Porţiunea din dreptul policlinicii nu va fi plătită de Primărie, iar asfaltul turnat acolo va fi suportat de firma Tancrad, pe banii săi”, a declarat Marius Termegan.

 

Articolul precedentPrimăria Chiscani: ”Nu mai aplecați capul la cei care vă picură otravă în ureche și la cei care sunt lupi îmbrăcați în haină de oaie!”
Articolul următorVeste bună pentru pensionari! CLM va vota majorarea plafonului pentru acordarea gratuității la mijloacele de transport în comun!