În ziua de 08.04.2021, în jurul orei 10.30, un echipaj din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice al Poliției Locale Brăila a depistat un bărbat în vârstă de 48, din Brăila, conducând un autoturism inscripționat ”Taxi” în timp ce avea dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat.

Taximetristul a fost depistat în stația taxi situată pe str. 1 Decembrie la intersecția cu B-dul Independenței, în timp ce muta autoturismul dintr-un loc în altul, în stație. Bărbatul a fost predat unui echipaj din cadrul IPJ Brăila, în vederea continuării cercetărilor.

Poliția Locală Brăila precizează că, aceeași persoană a mai fost sancționată contravențional de către polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice al Poliției Locale Brăila pe data de 25.03.2021 cu suma de 300 lei, deoarece a fost surprinsă staționând pe trotuar.

De asemenea, în decursul anului 2020, taximetristul  a mai fost sancționat contravențional de 8 ori, cu suma totală de 2,320 lei și 16 puncte de penalizare, pentru diverse încălcări ale OUG nr. 195/2002 R privind circulația pe drumurile publice.

 

Sursa: Realitatea de Braila